7 стъпки към успеха

В процеса на избиране и даване правото на франчайз Hi- Pos,  заедно с нашия екип ще преминете през няколко етапа, които ще Ви помогнат да разберете дали  Hi- Pos е точно за Вас.
За управление на нашата марка Ние търсим динамични хора с желание и амбиция за израстване и с разбиране на бизнес механизмите. Ако искате да знаете повече, моля попълнете формуляра за франчайз партньорство.

  1. След като получим попълнен формуляра ще се свържем с Вас, за да Ви зададем няколко въпроса относно вашите интереси и мотиви за партньорство. Ще Ви предоставим по e-mail повече информация относно Hi-pos франчайза.
  2. Ако решите, че Hi-pos франчайза все още представлява интерес за Вас Ще Ви поканим на среща в предварително уговорен ден в нашия офис. Това е шанс за Нас да Ви опознаем по-добре и за Вас да получите по-детайлен поглед върху нашия бизнес.
  3. Ще Ви дадем време да се информирате подробно за франчайзинга и да обсъдите намеренията си с Вашите близки, приятели и бизнес партньори.
  4. Най-надеждните кандидати ще поканим на среща с нашия управител. На тази среща ще получите отговор на специфичните си въпроси, а ние ще имаме Ваш по-детайлен профил.
  5. Ако всички сме съгласни да продължим напред ще е необходимо депозиране на сума от 500 лв., която ще гарантира сериозността на Вашия интерес към нашата марка и hi-pos франчайза. Депозитът остава на съхранение при нас до момента на финализиране на преговорите и вземане на окончателно решение от Ваша страна. Ще Ви предоставим официалния договор за франчайзинг, за да се консултирате с Вашите адвокати.
  6. Ако всички ние сме съгласни да продължим  ще организирате финансите си и ще подпишем договора за франчайзинг.

Коментарите са затворени.